10 anys felicitant el Nadal

18 desembre 2017 | Ja fa 10 anys que felicito el Nadal als meus clients i col·laboradors, per aquest motiu he recopilat les 10 felicitacions que he dissenyat i editat any rere any , aquí les pots veure.

Aquest febrer de 2018 es cumpliran deu anys de l’aventura de crear el meu propi estudi de disseny, em vaig fer autònoma i tot va començar a fer-se realitat. Per tant, m’he adonat que fa una dècada que vaig fer la meva primera felicitació al desembre del 2007 i m’ha vingut de gust recuperar-les i mostrar-te-les totes juntes, també serà una bona manera de començar a celebrar aquest aniversari especial i rodó.

Cada nadal el disseny ha sigut diferent ja que es tractava d’una oportunitat per fer un disseny lliure cada any. Algunes felicitacions van ser manuals, altres dibuixades, altres tipogràfiques, altres comestibles!… I aquest any també, com no, ET DESITJO BON NADAL!

Menú